Home   >   Dakbedekking

Dakbedekking

Een goede dakbedekking is essentieel voor zowel het uiterlijk en de leefbaarheid van uw huis of pand. Niet alleen de kwaliteit van de dakbedekking, maar zeker ook de plaatsing van de dakbedekking bepalen de echte levensduur en duurzaamheid van uw dak.

DW Waterdicht is een dakdekkersbedrijf dat kwalitatieve dakbedekkingen biedt in Westland. Naast het Westland voorzien we ook veel dakbedekkingen in Den Haag en omgeving Haaglanden. De dakbedekkingen en plaatsingen van DW Waterdicht staan voor absolute kwaliteit in de materialen en bevestigingen. Niet voor niets bieden we een garantie van 10 jaar op al onze werkzaamheden!

DW Waterdicht biedt in Westland, Den Haag en omstreken de volgende producten en diensten voor het plaatsen van volledige dakbedekkingen:

Ook bieden we de mogelijkheid om reparaties of verbeteringen aan uw dak te verrichten, zoals:

Bent u naar iets specifieks op zoek en staat het niet bij bovengenoemde producten of diensten? Neemt u dan gerust contact op met ons via het contactformulier.

Waarom DW Waterdicht?

  • Vakkundige installatie Vakkundige installatie
  • Duurzame materialen Duurzame materialen
  • Heldere communicatie Heldere communicatie
  • Standaard 10 jaar garantie Standaard 10 jaar garantie
  • Korte wachttijden Korte wachttijden
  • Geen voorrijkosten Geen voorrijkosten

Heeft U vragen?

Neem direct contact op

Neem direct contact op 06-46264983

Uw mening telt!

"Uitstekende vakman die erg goed meedenkt en goede suggesties heeft. Absolute aanrader: alles volgens afspraak en op tijd geregeld."

Anoniem uit Westland


Lees alle recensies »